ECOLINE 5
Of je nu vlees, gevogelte, vis of vleesvervangers wil bereiden, de Ecoline 5 bakpan is een meer dan degelijke hulp. Hiermee ga je – zonder grote hap uit je budget – vlot en aangenaam aan de slag. Onze duurzame Ecoline 5 serie is tot aan de rand vervaardigd uit solide 5-lagenmateriaal. Dat spreidt de warmte prima op alle soorten fornuizen, ook inductie. Je hebt de keuze uit enkel roestvrij staal of met een van onze kwalitatieve antikleeflagen. Eerlijk: Ecoline 5 schenkt je jarenlang veel waar voor je geld.
MULTILINE 7
Ben je op zoek naar een stevige en oerdegelijke roestvrijstalen bakpan die niet te veel weegt? Multiline 7 combineert de vlotte en egale warmtespreiding van ons exclusieve 7-lagenmateriaal met vlotte hanteerbaarheid. Kook comfortabel als een chef, met deze bakpan uit ons topassortiment.
PROLINE 7
Met Proline 7 komen alle finesses van bakken binnen jouw handbereik. Deze robuuste roestvrijstalen pan is volledig opgebouwd uit ons exclusieve 7-lagenmateriaal. Dat verzekert je van een vlotte en egale warmtespreiding. De rand van de pan is even dik als de bodem en wordt dus ook even warm. Hierdoor beschik je over extra bakoppervlakte. Het extra dikke 7-lagenmateriaal houdt de warmte ongezien lang vast waardoor je zelfs op lage temperaturen perfect kan (blijven) bakken. Bijzonder handig bij grote stukken of ruime hoeveelheden.
SIlverline 7 NanoTouch
De Silverline 7 Nanotouch roestvrijstalen koekenpan van Demeyere is een ingenieuze pan uitgerust met innovatieve Nanotouch-technologie (oppervlaktebehandeling met Nano deeltjes), waardoor hij anti aanbak eigenschappen en gebruiksgemak biedt, met koken op een constante temperatuur.
De Demeyere Silverline 7 Nanotouch roestvrijstalen koekenpan heeft alle kwaliteiten om optimaal bakresultaat te bekomen.
De Demeyere Silverline 7 NanoTouch bakpan is een indrukwekkend staaltje
kooktechnologie. Met deze pan bij de hand kan je alle kookklussen aan. Hij
combineert de gekende kwaliteit van Demeyere met innovatieve technologie: een
veelzijdige metgezel in de keuken.
We hebben de Silverline 7 voor het eerst uitgetest met een recept voor Zweedse
balletjes. Daarin moet je heel wat functies van een goeie pan combineren: stoven,
aankorsten en een saus maken. We kunnen alvast verklappen dat de Silverline op
alle vlakken heeft gescoord. Innovatieve NanoTouch-technologie
De pan heeft geen klassieke zwarte anti kleeflaag, maar een matte binnenkant met
NanoTouch technologie. Dit oppervlak met micro-oneffenheden zorgt voor een
optimale verdeling van zowel vetstof als warmte. Hierdoor heb je maar weinig olie of
boter nodig, en komen de ingrediënten makkelijk los van de bodem.
Uitstekende prestaties
Zoals gezegd bewijst de pan in onze eerste test met Zweedse balletjes meteen zijn
uitzonderlijke kwaliteit. De sjalotten zijn mooi glazig gestoofd zonder verbrande
stukjes; de balletjes krijgen een knapperig bruin korstje zonder te kleven en de saus
kookt perfect in. En je kan gewoon een garde gebruiken: de bodem is bestand tegen
roestvrij staal en zelfs tegen messen.
Energiezuinige TriplInduc®-technologie
Een ander sterk punt is de TriplInduc®-technologie. Hiermee kan je de temperatuur
nauwkeurig controleren. Eens de pan voorverwarmd is, mag je het vuur meteen wat
lager zetten: de warmte blijft behouden. Zo kan je tot wel 30% energie besparen.
Praktisch én duurzaam!
Makkelijk schoon te maken
Schoonmaken een koud kunstje: even laten afkoelen met een beetje water erin, en
dan gewoon reinigen in een warm sopje. Zelfs na intensief gebruik, inclusief talloze
vaatwasbeurten, ziet de pan er nog steeds als nieuw uit en toont het oppervlak geen
tekenen van slijtage.
Het is duidelijk: de Demeyere Silverline 7 NanoTouch bakpan is een veelzijdige en
duurzame pan die zijn beloftes helemaal waarmaakt. Of je nu wilt stoven, bakken of
een saus wilt maken, de pan levert telkens uitstekende resultaten. De Silverline is
een onmisbaar hulpmiddel voor zowel hobbykoks als professionals. Een absolute
aanrader!
CONTROLINDUC X
Bij inductie is niet de kookplaat maar de bodem van de pan de warmtebron. Onze ingenieurs bedachten hier een slimme oplossing voor die een extra veiligheid biedt: ControlInduc®. Pannen met ControlInduc hebben een speciale legering die zijn magnetisme verliest naarmate de pan de maximale baktemperatuur van 250°C bereikt. Deze pan met temperatuurbegrenzer is ideaal om te bakken en braden. Je kan je pan zonder risico op oververhitting zelfs op het inductiefornuis laten staan. Om er dan precies op het juiste moment je ingrediënten in te leggen. Let wel deze technologie werkt alleen op inductie.