Alu Plus 3 reeks

Het 3 segment, voor als het snel moet gaan. De Alu Plus 3 pannen zijn vlot te hanteren en vragen geen specifieke vaardigheden in de keuken. De Radiant bodem en handige Duraslide of Ceraforce antikleeflaag maken deze serie tot een prima instapper.


Alu Pro 5 reeks

Onze Alu Pro 5 antikleefpannen, ze genieten een van een uitzonderlijk goede reputatie! Ze zijn uitgerust met de unieke TripleInduc technologie en een stevige Radiant bodem: een absolute meerwaarde op inductie en een uitstekende stabiliteit op elke kookplaat. Wil je zorgeloos bakken met weinig vetstof dan is de Duraslide de juiste keuze.


ControlInduc X reeks

Een inductiefornuis is een geweldige uitvinding qua gebruiksgemak. De plaat ontwikkelt een magnetisch veld waardoor het kookgerei snel warmte opwekt. Zeker als je kwalitatieve potten en pannen gebruikt die dat magnetisme efficiënt omzetten in hitte.


Maar als je even niet oplet, kan dat proces ook te intens verlopen… Daar bedachten onze ingenieurs een slimme oplossing voor. ControlInduc® is een speciale legering die op inductie minder magnetisch wordt vanaf ongeveer 220°C. Je kookgerei neemt zo geleidelijk minder energie op. Hierdoor stabiliseert de temperatuur op ongeveer 250°C.


Je kan je pan dus - zonder risico op oververhitting - startklaar op het fornuis laten staan. Om er dan, wanneer jíj er klaar voor bent, je ingrediënten in te leggen.